zona soci@s

ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D'IL·LUSTRADORS DE VALÈNCIA

ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D´IL·LUSTRADORS DE VALÈNCIA

Actualitat > Tertulies

APIV organitza diverses tertúlies a l'any destinades a promoure l'intercanvi d'experiència i coneixements entre professionals de la il·lustració i d'altres disciplines properes com el disseny, l'escriptura, la música...etc. Les tertúlies tenen lloc en la nostra seu i l'entrada és lliure.

07 de novembre de 2014

44ª Tertúlia APIV: Converses des del trampolí

Amb la col·laboració de l' Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló

Com a resultat de la col·laboració entre Apiv i l' Escola d’Art i Superior de Disseny Castelló, presentació de l'acord amb la 44 Tertúlia APIV.
En Alas, espacio creativo., amb Carmen Sevilla, directora de l'EASD de Castelló, Alain Campos, responsable de l'assignatura de Projectes i Baltasar Alagarda per APIV.
Presentació dels seus més que interessants projectes per María Celestino i Andrés Jarque, alumnes destacats del Cicle Superior d'Il·lustració i nous socis d'APIV i posterior i enriquidor col·loqui.

L'Associació Professional d'Il·lustradors de València (APIV) des de la seua refundació en 1997, representa, gestiona, fomenta i defensa els interessos comuns del gremi professional d'Il·lustradors, a més de promoure i dignificar aquesta professió d'Il·lustrador. És un lloc de trobada per a tot aquell interessat i interessada en la il·lustració.

Localiza APIV en Google Maps ©Lacomunicación
Comunicación y marketing online