zona soci@s

ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D'IL·LUSTRADORS DE VALÈNCIA

ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D´IL·LUSTRADORS DE VALÈNCIA

del 10 de setembre fins al 04 de novembre de 2014

QUÈ VA SER DE... 7 MONOS?
Expo i xarrada en la BPV

Bayarri, Córdoba i Huguet al nu!

Va acabar l'estiu i la Biblioteca Pública de València torna a obrir el seu Espai Fanzine a Apiv. Aquesta fructífera col·laboració, que comença el seu segon any de marxa, tracta d'acostar als lectors el ric món de l'autoedició a València, font inesgotable de talent i aparador de les propostes més personals dels nostres autors.

El curs comença amb l'exposició dedicada a 7 MONOS, un col·lectiu de dibuixants de còmic valencià que va destacar per la seua gran activitat a la fi de la dècada de 1990, així com pel seu plantejament editorial i per la qualitat gràfica dels seus components, tots ells coneguts professionals avui.

Per a qui no ho sàpia, 7 MONOS estava compost per Manuel Bartual, Jordi Bayarri, Manuel Castaño, Sergio Córdoba, Jesús Huguet, Joan Marín, Juan Pedro Quilón , Nacho Sanmartín i Víctor Santos.

En 1998, arran de l'èxit de Freaks in Love, autoeditat per Sergio Córdoba, decideixen unir-se en un segell col·lectiu i van publicar, entre altres còmics:

Gaijin (1999), de Víctor Santos
Magia y Acero (1999), de Jordi Bayarri
Retales from the Crypt (1999), de VV.AA.
Morón el pollastre (1999), de Manuel Bartual i Manuel Castaño
Los Reyes Elfos (2000), de Víctor Santos
Álex (2001), de Manuel Bartual i Manuel Castaño
Con amigos como éstos (2002), de Manuel Bartual i Manuel Castaño
Els husards (2002), de Jesús Huguet


Xarrada: 7 MONOS, una experiència d'autoedició professional.
Convidats: Jesús Huguet, Sergio Córdoba i Jordi Bayarri.

La inauguració de l'exposició i la xarrada tindrà lloc el dia 10 de setembre a les 19 hores en la Biblioteca Pública de València (C/ Hospital, 13).

L'Associació Professional d'Il·lustradors de València (APIV) des de la seua refundació en 1997, representa, gestiona, fomenta i defensa els interessos comuns del gremi professional d'Il·lustradors, a més de promoure i dignificar aquesta professió d'Il·lustrador. És un lloc de trobada per a tot aquell interessat i interessada en la il·lustració.

Localiza APIV en Google Maps ©Lacomunicación
Comunicación y marketing online